LA JSC PRESENT AL COMITÈ FEDERAL DE LAS JSE A MÀLAGA

0
52

Aquest cap de setmana, una delegació de 12 membres de la Joventut Socialista de Catalunya es va traslladar a Màlaga al Comitè Federal de las Juventudes Socialistas de España (JSE) i  a més, van assistir a l’acte jove en suport a Juan Espadas, candidat a la Presidència de la Junta de Andalucía.

El passat dissabte 11 de juny, la delegació de la JSC va assistir a l’acte jove de JSE Andalusia a Cártama, coincidint amb la campanya del candidat pel PSOE a les properes eleccions d’Andalusia, Juan Espadas. Durant l’acte, vam poder comptar amb les intervencions d’ Alejandro Moyano, Secretari general de JSE Andalucía ; Ana Villarejo, Secretaria general de JSE Andalucía a Malaga, Juan Espadas, Secretari general del PSOE Andalucía i candidat a les eleccions; i Pedro Sánchez, Secretari general del PSOE. D’aquesta manera, la JSC va mostrar el recolzament a las Juventudes Socialistas de Andalucía i al candidat, davant del retrocés que ha patit Andalucía amb la presidència del Partit Popular aquests darrers tres anys.

Durant la tarda, el nostre Primer Secretari, Ot García i l’Andrea Gutiérrez, Secretaria de Cultura de la JSE es van reunir amb la resta de la Comissió Executiva Federal. Per altra banda, més tard es va dur a terme el Comitè Federal de la JSE. Vam poder comptar amb la intervenció del primer secretari de la JSC, Ot Garcia, on va mostrar un fort suport de la JSC a les Juventudes Socialistas de Andalucía, posant en valor tot el que ens uneix a les dues comunitats autònomes.

La delegació de la JSC va donar recolzament a la demanda de creació d’un comissionat per a la joventut per part del Govern d’Espanya que complementi i canalitzi totes les polítiques de joventut a nivell estatal. La delegació, també va donar suport a la incorporació del nou secretari de comunicació a la comissió executiva federal de las JSE.

D’aquesta manera la JSC segueix enfortint els llaços amb l’organització germana de las JSE amb qui compartim objectiu comú per millorar la vida als i les joves de Catalunya i de la resta de l’Estat. Catalunya i la resta de l’Estat necessiten els i les joves socialistes per continuar avançant en drets.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here