Comunicat JSC Roses

0
664

L´Agrupació altempordanesa de la Joventut Socialista de Catalunya ha emès un comunicat en que mostra el seu “rebuig a l´actitud bel.ligerant d´alguns articulistes vers la seva agrupació” i el seu compromís per treballar amb il•lusió i optimisme per una Roses millor.

L’agrupació altempordanesa de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) és una formació amb seu a Roses que vol agrupar el màxim nombre de joves possible que comparteixin aquesta ideologia i que tinguin ganes de treballar pel municipi des d’un punt de vista progressista.

Així ho vam expressar en l’acte de constitució que vam realitzar el passat 13 de novembre i en la posterior presentació en públic de l’agrupació el passat dissabte 18 de desembre al Teatre Municipal de Roses.

Malgrat que encara no hem realitzat cap acció (amb prou feines fa quinze dies que ens hem presentat), ja hem estat objecte d’agressions verbals totalment desfonamentades per part d’aquells que només busquen desqualificar tot allò que faci olor a progressisme o tot aquell que dongui suport a l’equip de la Magda Casamitjana, sense importar – los ni tant sols que nosaltres siguem joves sense cap tipus de responsabilitat política ni que no tinguem més interessos que els de treballar per al poble, com fan totes les altres associacions sense ànim de lucre com la nostra.

Des de la JSC Roses volem manifestar que aquest ambient de crispació política (que també ens ha esquitxat a nosaltres) és perjudicial per al poble, i creiem que aquesta tensió ha d’ésser superada.

Nosaltres no ens sentim identificats amb la manera de fer política que alguns defensen; que és la que va començar amb l’afer dels mexicans fa vint anys, és la que desqualifica a les persones i és la que intenta dinamitar sigui com sigui als que treballen per al poble, ja sigui des del govern o, fins i tot, des de la pròpia societat civil; com s’ha intentat fer fa uns dies a través d’una denúncia totalment lamentable.

Mentre alguns segueixen destruint, nosaltres apostarem per a construir, i de forma totalment autònoma i des d’una perspectiva jove, farem propostes en positiu de cares al projecte socialista per a les eleccions municipals del 22 de maig i intentarem crear espais de diàleg (juvenil i, si pot ser, també no juvenil) oberts a tothom per a poder recollir les idees més òptimes per tal de millorar el nostre municipi.

Per als que vulguin seguir criticant i destruint, només els demanem una mica de respecte per aquells que estem intentant treballar, d’una forma o altra, per al nostre poble; amb optimisme, amb il•lusió i amb l’esperança de que un dia l’estratègia dels “pals a les rodes” practicada pels de sempre (estiguin al govern o a l’oposició) ja no tingui cabuda a la nostra vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here