Núria Carreras (PSC) deixa l´Ajuntament i el Consell pel Parlament

0
523

L’actual regidora de Cultura a l’equip de Govern de Banyoles, Núria Carreras (PSC), va anunciar ahir que deixerà els càrrecs que ostenta ara a l’Ajuntament i al Consell Comarcal del Pla de l’Estany per poder-se dedicar al nou càrrec que se li ha proposat al Parlament.

Després que José Antonio Donaire anunciés que deixaria el càrrec per motius professionals a final de desembre de 2009, va quedar un buit físic dins del grup parlamentari del PSC. Les diverses renúncies per part dels següents al a llista -Donaire era el número 6-, va fer que la proposa recaigués en la número 10, Núria Carreras.
En el seu moment la regidora va explicar que l’agrupació havia de decidir el futur de les tasques al municipi i a la comarca. La reunió es va fer dimecres i ahir es va anunciar que Carreras deixarà les tasques de l’Ajuntament, com a regidora de l’àrea de Cultura, i del Consell Comarcal, on és responsable d’Acció Social. Qui va pronunciar la decisió presa per l’agrupació va ser la primera secretària, Francesca Palomeras, que serà, precisament, la persona que substituirà Carreras en els càrrecs que abandona. De totes maneres, el canvi no es farà de manera immediata sinó que serà el mes de març, per tal que es faci “amb totes les garanties”, segons Palomeras.

Documents adjunts

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here