El PSC descarta el vot secret en el futur debat sobre la prohibició dels toros

0
745

Iceta va insistir que el PSC advoca pel “consens” en aquesta matèria, tot i que no va precisar si una “via intermèdia” podria consistir en una solució “a la portuguesa”, ja que al país portuguès es fan curses de braus però en canvi no es mata l’animal.

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, va considerar que els partits han de “mullar-se” en la tramitació de la iniciativa legislativa popular (ILP) que demana prohibir les curses de braus a Catalunya, de manera que el PSC descarta tornar a donar llibertat de vot als seus diputats i demanar que la votació sigui secreta.
Ho va dir en la roda de premsa posterior a l’executiva del PSC, després que divendres el ple del Parlament aprovés acceptar a tràmit la tramitació d’aquesta ILP, ja que no van prosperar les esmenes a la totalitat presentades pels socialistes catalans, PP i C’s. Es dóna la circumstància que en la votació de divendres tant CiU com el PSC van donar llibertat de vot als seus diputats i el vot, a més, va ser secret, i les dues coses són ara descartades per part dels socialistes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here